realtek wlan werkt niet

Hier kunt u vragen stellen in verband met hardware en drivers.
Gebruikersavatar

Topic author
dendeze
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 225
Lid geworden op: 06 okt 2015 23:29
Locatie: Wuustwezel
Status: Offline

Re: realtek wlan werkt niet

#11

Bericht door dendeze » 12 mar 2019 11:05

Ja dat is in orde, dat is die van mijzelf, ik heb alleen die screenshot genomen voor het slotje zodat je weet wat ik bedoel.
En wat jij hebt aangeduid is inderdaad het slotje waar hij op geklikt heeft.
Als je bij hem op dat sterretje klikt ga je gewoon naar instellingen, bij hem is ook enkel de lan te zien.



Gebruikersavatar

Anjo
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 110
Lid geworden op: 31 jan 2016 11:57
Status: Offline

Re: realtek wlan werkt niet

#12

Bericht door Anjo » 12 mar 2019 16:13

heeft die vriend ( of jijzelf) als eens gekeken of er niet een functie toets uit staat waardoor de adaptor niet gewoon uit staat?



Gebruikersavatar

Topic author
dendeze
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 225
Lid geworden op: 06 okt 2015 23:29
Locatie: Wuustwezel
Status: Offline

Re: realtek wlan werkt niet

#13

Bericht door dendeze » 12 mar 2019 19:06

Er staat geen functietoets op, zelfs de handleiding al doorgenomen.



Gebruikersavatar

zorinhendrik Hensyr
Site Admin
Berichten: 1868
Lid geworden op: 29 aug 2015 18:03
Locatie: Zomergem Oost-Vlaanderen Steunpunt
Contacteer:
Status: Offline

Re: realtek wlan werkt niet

#14

Bericht door zorinhendrik Hensyr » 12 mar 2019 21:32

zoals ik eerder schreef is dat slotje dat daar aangeduid is enkel om het bureaublad te vergrendelen dat staat op alle zorin os 12 core edities

verder kan ik je alleen maar adviseren eens de nieuwste ubuntu in de live omgeving eens uit te proberen en kijk of je dan wel draadloos internet hebt.


Om een ster te bereiken hebt u een droom nodig. Om een droom te hebben hebt u levenskracht nodig.
Om zoveel levenskracht te hebben hebt u een wil nodig en die komt vanuit je hart. ;) John Kelly :P

Gebruikersavatar

Topic author
dendeze
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 225
Lid geworden op: 06 okt 2015 23:29
Locatie: Wuustwezel
Status: Offline

Re: realtek wlan werkt niet

#15

Bericht door dendeze » 13 mar 2019 12:00

En hoe ontgrendel je dat dan weer terug? Ik durf er zelf nu niet op te klikken om te proberen want alles werkt nu bij mij perfect.



Gebruikersavatar

zorinhendrik Hensyr
Site Admin
Berichten: 1868
Lid geworden op: 29 aug 2015 18:03
Locatie: Zomergem Oost-Vlaanderen Steunpunt
Contacteer:
Status: Offline

Re: realtek wlan werkt niet

#16

Bericht door zorinhendrik Hensyr » 13 mar 2019 17:02

Als u op het slotje klikt dan vergrendel je gewoon het scherm
Het scherm krijgt dan een egaal blauwe achtergrond met daarin de datum en het uur en als je verder niks doet wordt het scherm zwart.

Als u echter met de muis wat beweegt komt het egaal blauwe scherm met de datum en het uur terug want het is vergrendeld.
Om het nu te ontgrendelen:

Ga met de muis onderaan in het midden staan waar om de vijf seconden pijltjes tevoorschijn komen die wijzen naar boven.
Klik het beeld vast en sleep het naar boven en laat los.
Nu kunt u uw wachtwoord ingeven om het scherm te ontgrendelen.

Deze functie is vooral handig als u geen pottenkijkers wilt terwijl u even weg bent.


Om een ster te bereiken hebt u een droom nodig. Om een droom te hebben hebt u levenskracht nodig.
Om zoveel levenskracht te hebben hebt u een wil nodig en die komt vanuit je hart. ;) John Kelly :P

Plaats reactie