kabelprovider Telenet - slechte verbinding Onderwerp is opgelost

Hier zitten alle onderwerpen die opgelost zijn uit het verleden.
Gebruikersavatar

Topic author
zorinfan2017
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 244
Lid geworden op: 03 sep 2017 13:46
Locatie: Antwerpen
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#11

Bericht door zorinfan2017 » 21 sep 2017 11:44

fcbrugge schreef:
21 sep 2017 09:56
maar ik geef niet op voor wireless via Telenet bakske
Hoe ver ben je van dat bakske verwijderd :roll:
FCB
een 3-tal meter schat ik - alles in de living :)



Gebruikersavatar

zorinhendrik Hensyr
Site Admin
Berichten: 1763
Lid geworden op: 29 aug 2015 18:03
Locatie: Zomergem Oost-Vlaanderen Steunpunt
Contacteer:
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#12

Bericht door zorinhendrik Hensyr » 21 sep 2017 11:46

heb je al gekeken of er nog een identificatie plakkertje aanhangt met je ssid naam en wpa2 key?


Om een ster te bereiken hebt u een droom nodig. Om een droom te hebben hebt u levenskracht nodig.
Om zoveel levenskracht te hebben hebt u een wil nodig en die komt vanuit je hart. ;) John Kelly :P

Gebruikersavatar

Topic author
zorinfan2017
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 244
Lid geworden op: 03 sep 2017 13:46
Locatie: Antwerpen
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#13

Bericht door zorinfan2017 » 21 sep 2017 11:50

zorinhendrik schreef:
21 sep 2017 11:46
heb je al gekeken of er nog een identificatie plakkertje aanhangt met je ssid naam en wpa2 key?
ja dus :)

protocol WPA2-PSK
ssid E2BBA
passwoord Xj......



Gebruikersavatar

zorinhendrik Hensyr
Site Admin
Berichten: 1763
Lid geworden op: 29 aug 2015 18:03
Locatie: Zomergem Oost-Vlaanderen Steunpunt
Contacteer:
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#14

Bericht door zorinhendrik Hensyr » 21 sep 2017 11:52

Als u op het netwerk icoon klikt in de taakbalk en vervolgens selecteer netwerk klikt kan je dan die ssid naam terug vinden?


Om een ster te bereiken hebt u een droom nodig. Om een droom te hebben hebt u levenskracht nodig.
Om zoveel levenskracht te hebben hebt u een wil nodig en die komt vanuit je hart. ;) John Kelly :P

Gebruikersavatar

Topic author
zorinfan2017
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 244
Lid geworden op: 03 sep 2017 13:46
Locatie: Antwerpen
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#15

Bericht door zorinfan2017 » 21 sep 2017 12:04

zorinhendrik schreef:
21 sep 2017 11:52
Als u op het netwerk icoon klikt in de taakbalk en vervolgens selecteer netwerk klikt kan je dan die ssid naam terug vinden?
ja maar ik krijg telehomespot niet uit de lijst d.w.z. hij kiest steeds voor telehomespot
Bijlagen
telehomespot Schermafdruk van 2017-09-21 12-03-23.png
telehomespot Schermafdruk van 2017-09-21 12-03-23.png (20.31 KiB) 498 keer bekeken
telehomespot Schermafdruk van 2017-09-21 12-03-23.png
telehomespot Schermafdruk van 2017-09-21 12-03-23.png (20.31 KiB) 498 keer bekeken



Gebruikersavatar

zorinhendrik Hensyr
Site Admin
Berichten: 1763
Lid geworden op: 29 aug 2015 18:03
Locatie: Zomergem Oost-Vlaanderen Steunpunt
Contacteer:
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#16

Bericht door zorinhendrik Hensyr » 21 sep 2017 12:11

U ziet bij Telenethomespot een tandwiel met een cirkeltje er rond, klik daarop en in het volgende venster klikt u op de tab resetten (in de linkerkolom) en klik vervolgens op de knop "Vergeten"


Om een ster te bereiken hebt u een droom nodig. Om een droom te hebben hebt u levenskracht nodig.
Om zoveel levenskracht te hebben hebt u een wil nodig en die komt vanuit je hart. ;) John Kelly :P

Gebruikersavatar

Topic author
zorinfan2017
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 244
Lid geworden op: 03 sep 2017 13:46
Locatie: Antwerpen
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#17

Bericht door zorinfan2017 » 21 sep 2017 17:45

telehomespot is uit de weg maar krijg geen verbinding met 2BBA :(

ik duw het probleem naar volgende week - ga eerst wel eens bij Telenet 'own page' kijken

de Devolo oplossing voldoet meer dan genoeg

bedankt voor de follow-up

gtjs
Bijlagen
kabel Schermafdruk van 2017-09-21 17-46-18.png
kabel Schermafdruk van 2017-09-21 17-46-18.png (23.66 KiB) 481 keer bekeken
kabel Schermafdruk van 2017-09-21 17-46-18.png
kabel Schermafdruk van 2017-09-21 17-46-18.png (23.66 KiB) 481 keer bekeken



Gebruikersavatar

fcbrugge
Algemene Moderator
Berichten: 977
Lid geworden op: 30 mar 2016 20:40
Locatie: steunpunt antwerpen
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#18

Bericht door fcbrugge » 23 nov 2017 10:55

Hoi Zorinfan,
Nog vragen hier over ?
FCB


Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel

linux laptop medion(9jaar)
freespire/deepin/mint tara/mint sylvia/zorin12/xbuntu/elemantary os/chalet os/manjaro gnome
Voor vragen over andere Linux distro's ben je van harte welkom Linux-Anders

Gebruikersavatar

Topic author
zorinfan2017
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 244
Lid geworden op: 03 sep 2017 13:46
Locatie: Antwerpen
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding

#19

Bericht door zorinfan2017 » 24 nov 2017 21:46

dag fcbrugge

neen dit onderwerp is op een andere plaats verder behandeld. alles ik ok nu - vaste vrbinding + draadloos

bedankt :slotje:



Gebruikersavatar

fcbrugge
Algemene Moderator
Berichten: 977
Lid geworden op: 30 mar 2016 20:40
Locatie: steunpunt antwerpen
Status: Offline

Re: kabelprovider Telenet - slechte verbinding  Onderwerp is opgelost

#20

Bericht door fcbrugge » 24 nov 2017 21:50

Dag buurman,
Thx voor het melden ;)
Hopelijk voor mij ook volgende week met mijn nieuw abo VDLS van Scarlet :|
Hierbij dan :slotje:
FCB


Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel

linux laptop medion(9jaar)
freespire/deepin/mint tara/mint sylvia/zorin12/xbuntu/elemantary os/chalet os/manjaro gnome
Voor vragen over andere Linux distro's ben je van harte welkom Linux-Anders

Gesloten