Dit is Zorin OS 12 Lite

Hier in deze categorie komen voorstellingen van Zorin OS
Gebruikersavatar

Topic author
zorinhendrik Hensyr
Site Admin
Berichten: 1873
Lid geworden op: 29 aug 2015 18:03
Locatie: Zomergem Oost-Vlaanderen Steunpunt
Contacteer:
Status: Offline

Dit is Zorin OS 12 Lite

#1

Bericht door zorinhendrik Hensyr » 04 jul 2017 22:10

Zorin Group is verheugd om de release bekend te maken van Zorin OS 12 Lite, de grootste sprong naar voren in hun lichtgewicht besturingssysteem voor oude en lage specificaties computers.

Met de Zorin OS 12 Lite heeft Zorin Group de Zorin OS-ervaring voor oude computers (tot 14 jaar oud) opnieuw bedacht. Zij hebben Zorin OS 12 Lite met een meer gestroomlijnde concentratie gebouwd en het gebruik van dezelfde buitengewone apps zoals de Core versie en een eenvoudige gebruikersomgeving.

Afbeelding

Zorin Group laat weten: Een nieuwe desktop omgeving,
Om hun nieuwe doelen voor Zorin OS 12 Lite te behalen, hebben zij ervoor gekozen om van LXDE weg te gaan en XFCE aan te nemen als de basisbureaublad omgeving. Dit stelde hen in staat om een ervaring te creëren die niet alleen meer bekend en consistent is met Zorin OS 12, maar ook meer aanpasbaar en uitbreidbaar is dan ooit tevoren. Het resultaat is een computer ervaring die meer intuïtief, mooi en veelzijdig is, terwijl het gebruik aan de bron licht blijft.

Afbeelding

Afbeelding

Zorin OS 12 Lite is de eerste versie van Zorin OS Lite met Zorin Appearance vooraf geïnstalleerd. Zorin Appearance brengt de functionaliteit van Zorin Look Changer en Zorin Theme Changer samen in één app. Met een klik op de knop kunt u de bureaubladopmaak veranderen, zodat deze overeenkomt met die van Windows-versies.
Zorin Appearance is de go-to app voor het snel en eenvoudig aanpassen van uw bureaublad.

Afbeelding

Veel van de ingebouwde systeem apps hebben uitgebreide verbeteringen gezien, zowel visueel als onder de kap.

Zorin OS 12 Lite wordt aangedreven door Linux Kernel versie 4.8, die nu werkt met nog meer hardware en introduceert prestatieverbeteringen en beveiligingsverbeteringen.

Aangezien Zorin OS 12 Lite is gebaseerd op Ubuntu 16.04 LTS, wordt het ondersteund met beveiligingsupdates tot april 2021.

Als u de Zorin OS 12 Lite Beta al hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u uw systeem bijwerken tot de volledige stabiele versie door de laatste updates van de Software Updater te installeren, naast het openen van de Terminal (door op Ctrl + Alt + T te drukken) Om het volgende commando in te voeren:

Code: Selecteer alles

sudo apt-get install zorin-os-standard
Zorin Group is ervan overtuigd dat Zorin OS 12 Lite de perfecte mix van kracht en prestaties voor oude pc's vertegenwoordigt en een nieuwe breedte van ultra betaalbare machines voor de volgende miljard computergebruikers mogelijk maakt. We hopen dat u het leuk vindt om het te gebruiken!
Om een ster te bereiken hebt u een droom nodig. Om een droom te hebben hebt u levenskracht nodig.
Om zoveel levenskracht te hebben hebt u een wil nodig en die komt vanuit je hart. ;) John Kelly :P
Plaats reactie